KAHRAMANMARAŞ / PAZARCIK - Evri Pınarbaşı İlkokulu

Mrt

Şubadap Çocuk Müzik Grubu'nun 20.03.2024 Çarşamba günü saat 10.30'da okulumuz bahçesinde konseri vardır. Katılımınızı bekliyoruz.

Ara

“Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası” kapsamında beslenmenin, tutumlu olmanın, paylaşmanın, Türk mallarını kullanmanın önemine dikkat çekmek amacıyla okulumuzda 14.12.2023 Perşembe günü yerli malı kutlaması yapılacaktır.

Ara

ÇEDES Projesi "Yardımseverlik ve Merhamet" değeri kapsamında okulumuz öğrencileri, Evri Pınarbaşı Ortaokulu öğrencileri, öğretmenleri ve velilerin katılımıyla Gazzeli kardeşlerimizin yararına düzenleyeceğimiz kermesimiz 06.12.2023 tarihinde saat 10.00'da okulumuzda yapılacaktır.

Ara

ÇEDES projesi kapsamında okulumuz öğrencileri Evri Pınarbaşı İlkokulu öğrencileri, öğretmenleri ve velilerinin katılımıyla çevremize karşı olan sorumluluğumuz konusunda farkındalık yaratmak amacıyla 04.12.2023 tarihinde göl çevresi temizliği yapılacaktır.

Ara

Okul öncesi bslenme programı kapsamında anasınıfımızın aralık ayı beslenme programı yayınlanmıştır.

Haz

Milli Eğitim Bakanlığı  "Telafide Ben de Varım" programı kapsamında 5 Temmuz- 31 Ağustos tarihlerinde bilimsel, sosyal, kültürel ve sportif eğitim faaliyetleri ile ilgili etkinlikler  planlamıştır. Bu etkinliklere aşağıdaki adresten ulaşabilirsiniz.