KAHRAMANMARAŞ / PAZARCIK - Evri Pınarbaşı İlkokulu

Evri Pınarbaşı İlkokulu

Adres
EVRİ PINARBAŞI MAH. ATATÜRK.... CAD. EVRI PINARBAŞI ILK VE ORTAOKULU BLOK NO: 8 İÇ KAPI NO: 1 PAZARCIK / KAHRAMANMARAŞ
Vizyon
VİZYONUMUZ: Eğitim-öğretimi en iyi seviyede veren, sıcak bir eğitim ortamı oluşturan, zorluklar karşısında yılmayan, başarıyı hedefleyen, geleceğin büyüklerini en iyi şekilde yetiştiren bir kurum olmak okulumuzun vizyonudur.
Misyon
MİSYONUMUZ: Atatürk ilkelerine bağlı bireyler yetiştirmek. Vatanını , milletini seven , birlik-beraberlik duygularını benimsemiş bireyler yetiştirmek. Çalışkan, küçüklerini seven, büyüklerine saygı gösteren örnek bireyler yetiştirmek. Karar vermen, doğruyu seçebilen, yanlışları eleyebilen bireyler yetiştirmek. Topluma faydalı dürüst bireyler yetiştirmek. Hedeflerine ulaşmak için azimle çalışan bireyler yetiştirmek. Topluma uyum sağlayabilen, iyi bireyler yetiştirmek. Daima düzenli bireyler yetiştirmek. Geçmişini bilen, geleceği bu doğrultuda şekillendiren bireyler yetiştirmek. Temizliğe önem veren bireyler yetiştirmek.
Okulumuz 2014 Yılında yenilenmiştir.
08:20 / 14:00
Ulaşım sıkıntısı yaşanmıyor.
servis yoktur
Evri Kasabası Pazarcık / KAHRAMANMARAŞ
İl merkezine 45km. , ilçe merkezine 29km uzaklıktadır.